GastroGranny konyhája

Sült pulyka kolbász hurkával

Papa kedvenc baromfi üzletünkbe látogatott a közelmúltban, s csillogó szemmel érkezett haza: “Nézd, mit kaptam!” Mutatta diadal ittasan. -We also adore, however, there is quite rare on our table, because its fat content is high enough. Papa recently visited our favorite poultry shop and came home with shining eyes: “Look what I got!”-... Tovább »

Túrókrém pohárban -Cottage cheese cream cup-

For English version please scroll down. Egy finom túrókrém, amely sokoldalúan felhasználható. Raktam már tortába, lehet belőle muffindíszítést készíteni. Ma egyszerűen pohárba töltöttem, s nyakon öntöttem egy kis olvasztott csokoládéval. Imádták! A delicate cream cheese that is varoius-to-use. I already put in the cake it, decorated muffins too. Today just spent in a cup and poured… Tovább »

Zöldborsó leves unokai segítséggel (Peas soup with my grandchild help)

Nagy öröm, ha nem egyedül főzök. Még nagyobb öröm, ha a család apraja is ott tüsténkedik velem a konyhában. De a legnagyobb öröm az, ha a zenei aláfestést is valamely családtagunk szolgáltatja.
It’s a great fun if you do not cook alone. Even more funny when the family’s little members stand there beside me in the kitchen. But the greatest pleasure is for me when the background music is provided by a family member.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!