GastroGranny konyhája

A tökéletes dupla csokis szívtorta tönkölybúza lisztből

“A művészet érzelmek nélkül olyan, mint a csokitorta cukor nélkül. Nem ér semmit.”-Laurie Halse Anderson For English version please scroll down. Hogy miért dupla csokis? Mert a tészta alap -amely tönkölybúza liszttel készült- és a krém is csokis. Kicsit olyan mint a dupla csokis Magnum. Ugye? Magam is meglepődtem, de a tésztája tökéletes lett. Ezentúl,… Tovább »

Csokoládé torta puncs mázzal

Tortákban a főzött krémeket szeretjük igazán. A tortaalapot pedig igyekszünk minél kevesebb szénhidrát tartalommal előállítani. Tulajdon képpen a klasszikus 1-2-3-4 muffin receptet alakítottam kissé át úgy, ahogy az már a Valentin napi cupcake-nél megismertük. Ez alkalommal a tortaalapba háromféle lisztet használtam. Zab-, rozs-, szójalisztet.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!