GastroGranny konyhája

GastroPapi mennyei csirkemell RAGUJA

A zöldborsó az egyik nagy kedvenc a gyerekek és persze a felnőttek körében is. 😀​ A nyári időszakban, amikor a nagy hőség miatt étvágytalanabbak vagyunk, különösen ajánlott egy tartalmasabb leves, vagy egytálétel fogyasztása. Ezért is ajánlom mennyei csirkeragunkat, amelyet most GastroPapi irányításával főzünk. Nemrégiben a szülinapomra GastroPapi ezzel a jó minőségű szettel ajándékozott meg:[amazon_link asins=’B01MA1F94M’ template=’ProductAd’ store=’gastro01-21′ marketplace=’UK’ link_id=’1dbd5948-64c6-11e7-a0f7-5fe8c02cdcb9′] Megrendelés után 5 nappal már tesztelhettem is az éles késeket, prógálgattam a köszörűt, s használtuk a többféle kiszedőt. Ár-érték arányban kimagasló terméket kaptam. Bátran ajánlom neked is! A cukorborsó és zöldborsó dilemmájáról EBBEN a korábbi posztomban már írtam. Most leginkább csak segédkeztem a főzésnél, ugyanis ezt a mennyei ételt (is) GastroPapi tudja a legfinomabban elkészíteni… 😀​​ ​

Íme az étel video receptje:

Az alábbi receptet pedig akár ki is nyomtathatod:

Csirkemell ragu servings=6 adag time=45 perc nehézség=könnyű

GastroPapi mennyei csirkemell raguja

Tipp: Jelen recept a levesnek elkészített csirkemell ragut írja le, de kevesebb folyadékkal egytálétel is lehet belőle

Hozzávalók:  80 dkg zöldborsó 70 dkg csirkemell 2 db sárgarépa 1 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 2 db burgonya 1/2 dl olivaolaj 2 tk fűszerpaprika 1/2 l húsleves alap só, bors

Elkészítés: Egy kb. 5 literes fazékban kezdd el melegíteni az oliva olajat. Add hozzá az apróra kockázott vöröshagymát. Párold fehéredésig. Ekkor dobd bele a vékony karikákra szeletelt sárgarépát, majd kis idő elteltével add hozzá az összezúzott fokhagymát. 5 percig párold, mejd add hozzá az apró kockákra vágott csirkemellet. Az egészet párold a hús fehéredéséig. Ekkor dobd fele a kockákra vágott burgonyát és a zöldborsót. Óvatosan keverd össze. Sózd, borsozd, paprikázd. Párold az egészet még néhány percig, majd öntsd fel az alaplével. Keverd óvatosan össze, s add hozzá a szükséges mennyiségű vizet. Forrald az egészet össze. Főzd a forrástól számított 25 percig.

El is készült ez a finom ragu, amely levesnek, vagy egytálételnek is megállja a helyét. Jó étvágyat kívánok. Ha nem akarsz lemaradni az új receptekről, kövesd blogomat.

Youtube Subscribe: https://goo.gl/yuENyi

Facebook : https://goo.gl/93pTWM

Twitter : https://goo.gl/Mr3K8a

Instagram: https://www.instagram.com/gastrogranny/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!