GastroGranny konyhája

Göngyölt pulykamell füstölt sajttal, sonkával -Rolled turkey breast with smoked cheese and ham-

(For English version please scroll down.)

  • Egy ünnepi főétel, amely kis odafigyeléssel fokozhatja az esemény hangulatát. A pulykamellel füstölt sajtot tekertem be, majd az egészet szép száraz, füstölt sonkával borítottam.Köretként párolt brokkolit és rizst tálaltam hozzá, mellé kanalaztam egy kevés áfonya lekvárt. Minden ínyencnek őszintén ajánlom! 🙂 A hús és brokkoli szeletelését megkönnyíti a jól megválasztott, éles kés. A sajtot kézi reszlővel reszletük, de gyorsabb, ha te sajt “darálóval” aprítod.
  • A festive main course, which may increase the mood of the event. The cheese with was wrapped in a smoked turkey breast, and after it, they were pretty covered with smoked ham. Serve with steamed broccoli and riceland take beside a little blueberry jam. I honestly recommend tall of them! The meat and broccoli facilitate the slicing of a well-chosen, sharp knife. The cheese is hand-grater details, but faster if you press and chippers “grinder.”

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!